Alien Earth har dukket opp på Steam

Frister det med et postapokalyptisk eventyrspill fra nittitallet?

Det er en stund siden vi har hørt noe særlig fra retroutgiveren Mirrorsoft (som altså har hentet navnet sitt fra en britisk utgiver som var aktiv på åtti- og nittitallet), og faktisk virker det som de har solgt noen av spillrettighetene sine til langt mer aktive Ziggurat Interactive. Men nå har de gitt litt lyd fra seg, ved å lansere Alien Earth fra Melbourne House på Steam.

Brunt.
Brunt.

En utrivelig fremtidsvisjon

Alien Earth er kanskje det bruneste spillet jeg har skrevet om på dette nettstedet (og da tar jeg Quake med i betraktningen), men det fikk en relativt god mottakelse da det kom på tampen av nittitallet, og har sikkert noen tilhengere fortsatt. Spillet ser ved første øyekast ut som et rollespill, takket være sin isometriske grafikk, men det er i stedet et action-/eventyrspill.

Spillet finner sted i en dyster fremtid der jordkloden ikke bare er en postapokalyptisk ødemark, men har blitt invadert av drittsekker fra verdensrommet. Du spiller en kar ved navn Finn, som kommer fra en jungel der de utenomjordiske overherrene liker å jakte etter slaver, og i utgangspunktet må du bare forsøke å overleve. Men det tar ikke lang tid før du vikles inn i større mysterier.

Alien Earth er forøvrig tilgjengelig på GOG også.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.