Spillet som startet Battlefield-serien

Podcasten Spæll har sett nærmere på klassiske Battlefield 1942.

Husker du ditt første møte med Battlefield 1942? Selv om det til en viss grad fulgte i fotsporene til nå ganske ukjente Codename: Eagle, er det neppe noen overdrivelse å si at krigsspillet fra Digital Illusions fikk en enorm påvirkning på skytespillsjangeren og spesielt flerspillerbaserte skytespill.

Legendarisk spill

I dagens episode av podcasten Spæll har Adrian fått med seg Stian Mæland og Ørjan Drotningsvik for å snakke om det klassiske skytespillet. Som vanlig kan du se frem til en omfattende episode, der alt fra utviklingen til spillets innflytelse blir diskutert.

Trykk på «play»-knappen under for å høre ukens episode:

Du finner flere episoder av Spæll på Podbean, og det er mulig å følge dem på Facebook, Instagram og Twitter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.