Nå er åtte arkadespill fra Data East lansert på PC

De første av flere spill fra den gamle arkadekjempen har blitt sluppet på en håndfull butikker.

For et par uker siden oppdaget vi at Ziggurat Interactive hadde gjort klare Steam-sidene til åtte arkadespill fra Data East. Nå har disse blitt sluppet, ikke bare på Steam, men også GOG og Humble Store.

Spillutvalget inkluderer Super Burgertime, Bad Dudes vs. Dragon Ninja, Gate of Doom (Dark Seal), Express Raider og Joe & Mac: Caveman Ninja – altså spill som kanskje ikke er superpopulære, men som mange likevel bør kjenne igjen om de har vært med en stund (ikke minst fordi flere av dem kom til datidens hjemmeplattformer i tillegg til arkadehallene.

Kommer flere senere

Ziggurat Interactive forteller at de totalt har fått PC-rettighetene til femten Data East-spill, så da gjenstår syv ikke-navngitte titler for lansering en eller annen gang i fremtiden. På ulike konsoller har japanske Hamster relansert flere av Data East-spillene i sin Arcade Archives-serie.

Spillene ser ut til å være emulerte versjoner, og ser ikke ut til å ha andre nyheter enn at man kan spille dem med CRT-filter om man ønsker. Det ser altså ikke ut til å være lagremuligheter, spoling og slikt, men vi får vel anta det i det minste er mulig å bruke uendelig med virtuelle mynter på dem. Her er alle spillene som har blitt sluppet nå:

  • SRD – Super Real Darwin
  • Bad Dudes
  • Super Burgertime
  • Joe & Mac – Caveman Ninja
  • Two Crude
  • Express Raider
  • Gate of Doom
  • Heavy Barrel

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.