Politiske intriger i verdensrommet

Strategispillet Star Dynasties er rett rundt hjørnet.

Romstrategispillet Star Dynasties har fått slippdato, og den er rett rundt hjørnet; den 16. mars blir spillet å finne på digitale spillbutikker. Dette spillet ser ut til å hente mye inspirasjon fra Paradox’ storstrategispill, men er altså satt til en fjern fremtid der menneskeheten har spredd seg utover verdensrommet. I tillegg er spillet turbasert, så helt «Crusader Kings i verdensrommet» er det ikke.

Romantikk i luften.
Romantikk i luften.

Futuristisk føydalsamfunn

Spillet gir deg rollen som lederen av et dynasti i verdensrommet. Du starter med å designe din egen leder, som så må prøve å skape og beholde et mektig rike ved hjelp av politikk, diplomati, krigføring og hemmelige avtaler. Som i Crusader Kings er det et stort fokus på familieforhold, der du må prøve å knytte allianser via giftemål og slikt.

Fremtidsuniverset spillet foregår i er for så vidt ganske interessant; jordkloden har blitt ødelagt, og dro med seg den sentrale styringen av menneskehetens utposter i samme slengen. Dermed kriger mange fraksjoner om makten, uten å helt ha kontroll på teknologien som tillater dem å reise mellom stjernene i utgangspunktet.

Spillet slippes først i «early access», skjønt planen er ikke at det skal være der særlig lenge. Utgiveren har skissert at spillet skal få tre større oppdateringer i løpet av året, og at fullversjonen skal komme før det er omme. Her er en ny trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.