Kritikerroste Life is Strange får nyversjon

Det samme gjør oppfølgeren, og et helt nytt spill i serien er på vei.

Jeg hadde ikke forventet at jeg kom til å like Life is Strange, men selv om enkelte deler av det overnaturlige eventyrspillet var veldig «how do you do, fellow kids?», og jeg neppe er i den tiltenkte målgruppen, syntes jeg det var en temmelig god og faktisk også rørende spillopplevelse.

Hvis du ikke har fått spillet med deg enda kan du nå glede deg over at både det og oppfølgeren, Life is Strange: Before the Storm, får nyversjoner. Disse bygger på en ny spillmotor, og vil få både høyere detaljnivå, bedre lyssetting, bedre «motion capture»-animasjoner og bedre lyssetting. Begge nyversjonene dukker opp i én pakke, Life is Strange: Remastered Collection.

Pakken kommer til høsten, for PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 og Stadia. Her er en trailer:

I tillegg har utgiver Square Enix annonsert et helt nytt Life is Strange-spill, som heter True Colors. Her må ei jente med overnaturlige egenskaper prøve å finne ut hvem som drepte broren hennes. Det er Deck Nine som utvikler det nye spillet, som skal slippes den 10. september for PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 og Stadia. Trailer:

En kommentar om “Kritikerroste Life is Strange får nyversjon”

  1. Og jeg som faktisk har installert toeren nå, og hadde tenkt å spille det. Eneren er et ganske bra spill, selv om karakterene og dialogene så utrolig tydelig var skrevet av middelaldrende menn som ikke har peiling på hvordan det er å være tenåringsjente. Allikevel likte jeg spillet.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.