Herzog Zwei er en viktig forfar til sanntidsstrategisjangeren

I ukens Retrotimen har gjengen testet spillet (og mye mer).

Ukens episode av den herlige podcasten Retrotimen er fullstappet av snadder. For eksempel har de sett hippiefilmen Hair fra 1979, og podcastens medlemmer er kanskje ikke helt enige i hvor god den opplevelsen var. Lars har dessuten slaktet monstre i Monster Hunter Rise for Nintendo Switch, og gir oss sin dom.

Sanntidsstrategispillenes bestefar?

Ukens spill er Herzog Zwei, et spill du helt sikkert har hørt om hvis du er interessert i spillhistorie (og/eller sanntidsstrategispill), men hvor mye vet du faktisk om spillet? Dette Mega Drive-spillet regnes som en av de viktigste forfedrene til den moderne sanntidsstrategisjangeren, og var en av de største inspirasjonskildene til Dune 2.

Hvor likt er det egentlig sine «etterkommere», og har det holdt seg? Hør ukens Retrotimen, så finner du svaret:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Toppbildet er fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.