Zombies Ate My Neighbors og Ghoul Patrol jakter hjerner igjen

LucasArts’ 16-bit-klassikere relanseres på konsoll og PC, via Streets of Rage 4-utgiveren.

DotEmu, Disney og «nye» Lucasfilm Games har kunngjort en dobbeltpakke bestående av Zombies Ate My Neighbors og oppfølgeren, Ghoul Patrol. Zombies Ate My Neighbours ble opprinnelig sluppet for SNES og Mega Drive i 1993, og er et fargerikt skytespill med masse humor, inspirert av B-filmer. Oppfølgeren kom til SNES året etter, og følger i samme stil.

Til alle plattformer

Du igjen?!?
Du igjen?!?

Samlepakken slippes til Switch, PlayStation 4, Xbox One og PC (Steam og GOG) den 29. juni. Det er de samme spillene som før, men nå får vi lagremuligheter underveis, og det er selvsagt lagt inn «achievements» og slikt. Vi får også det komplette lydsporet til begge spillene, samt et museum med intervju med en av originalutviklerne, samt konseptkunst og PR-materiale.

Lokal flerspiller støttes også.

Det er franske DotEmu som står for utviklingen. De sto bak herlige Streets of Rage 4, så vi regner nesten med at de kommer til å gjøre en skikkelig jobb. Limited Run Games vil slippe en fysisk samlerutgave, men denne er det ikke kommet noen informasjon om enda.

Disney valgte nylig å gjenopplive LucasFilm Games, og det blir spennende å se om denne relanseringen av Zombies Ate My Neighbors og Ghoul Patrol markerer starten på en nysatsning på selskapets klassiske spill. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.