En nyversjon av Quake er ute nå

Skilter med massevis av forbedringer, samt helt nytt innhold.

Ryktene hadde rett. En nyversjon av gode, gamle Quake har akkurat blitt annonsert – og lansert. Spillet har fått rikelig med grafiske forbedringer (dynamisk og farget lys, oppgraderte modeller, støtte for 4K og så videre), og inkluderer både Quake og ekspansjonspakkene The Scourge of Armagon, Dissolution of Eternity og Dimension of the Past.

Jeg antar dette er fra en ekspansjon?
Jeg antar dette er fra en ekspansjon?

I tillegg har svenskene i MachineGames laget en helt ny ekspansjon, Dimension of the Machine, som også er inkludert. Og hvis modifikasjoner er mer din greie, har spillet en håndplukket samling modifikasjoner som kan lastes ned gratis.

Flerspiller på tvers av plattform

Spillet har også fått lokal flerspiller via delt skjerm for opp til fire spillere, og dette inkluderer samarbeidsspill. Naturligvis kan man spille over nettet, og spillet støtter «crossplay» mellom PC (hvis du bruker håndkontroller), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 og Nintendo Switch.

Om du allerede eier DOS-versjonen Quake på Steam har du nå fått hele sulamitten gratis. Og før du får panikk – jada, du har fortsatt tilgang på originalen slik som før.

Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.