Utforsk demoniske huler i denne ferske førstepersonsskyteren

Into the Pit kombinerer «roguelite»-elementer med skytespill-action.

Indiespill-onsdag fortsetter med Into the Pit, en nylansert kombinasjon av førstepersonsskyter og roguelite-spill. På jakt etter eldgamle hemmeligheter har kusinen din snublet over et demonisk hulesystem under en landsby, og nå har hun ikke gitt livstegn fra seg på evigheter. Dermed er det bare å komme seg ned i avgrunnen for å finne ut av hva som har skjedd.

Det skorter ikke på farger i dypet.
Det skorter ikke på farger i dypet.

Magiske våpen

Heldigvis har du tilgang på kaosmagi, og kan eksperimentere med ulike formularer og egenskaper for å ta knekken på de utrivelige monstrene som bor i hulesystemet. Underveis kan du også redde landsbyboere som er fanget der nede, og disse vil så gjenetablere butikkene sine på overflaten, slik at du kan få tilgang på permanente oppgraderinger.

Som vanlig i spill med «rogue» i sjangerbeskrivelsen må du regne med å dykke ned i hulesystemet mange ganger før du til slutt kommer i mål, og for hver gang du besøker det vil omgivelsenee være annerledes. Så det nytter ikke å lage kart.

Into the Pit er ute på flere ulike butikker (inkludert Game Pass) nå. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet. Her er en passe actionfylt trailer:

En kommentar om “Utforsk demoniske huler i denne ferske førstepersonsskyteren”

  1. Jeg prøvde dette siden det ligger på Gamepass, men jeg har store problemer med måten de har lagd grafikken på. Det er på en måte en tradisjonell fps, i en moderne grafikkmotor, men fargene er ‘rotet til’ for å trolig få en slags retroaktig effekt. For meg funker det svært dårlig, ihvertfall i starten av spillet. Holdt ikke ut så lenge.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.