Gjett hvem som er tilbake!

Ok, det er frilanspolitiet. Bildet ødela kanskje litt av spenningen her, beklager det.

Sam og Max er tilbake for en ny, gammel sesong. Du husker sikkert at Telltale-veteranene i Skunkape Games serverte oss en flott oppgradering av den første sesongen med Sam & Max-episodespill for cirka ett år siden, og den 8. desember kommer sesong to i ny drakt. Plattformene er PC, Switch og Xbox.

Er du en sånn goter, eller?
Er du en sånn goter, eller?

Frilanspolitiet er på saken(e)

Om du ikke var innom originalspillene, er det altså snakk om eventyrspill i tradisjonell stil, der du styrer en bandittbekjempende duo som må løse stadig mer absurde kriminalsaker. Totalt er det fem separate episoder i sesongen, men de har en slags helhetlig handlingskurve. I nylanseringen får du alle i én pakke.

Nyutgavene byr på forbedret presentasjon, der alt fra kameravinkler til leppesynkronisering har fått seg en liten overhaling, og i tillegg er det hele plassert i en modernisert motor med fancy lysteknologi og slikt (jeg var veldig imponert over dette aspektet av den forrige utgivelsen).

Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon. Jeg har lagt inn noen sammenligningsbilder under den obligatoriske traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.