Klassiske rollespill kommer til Steam

Gold Box-serien, Eye of the Beholder-spillene, Dark Sun og mye mer.

Retrospillutgiveren SNEG har kunngjort at de bringer en haug av klassiske SSI-rollespill til Steam. Spillene slippes den 25. mars, og utgivelsene inkluderer de legendariske Gold Box-spillene, samt Eye of the Beholder-spillene og en hel rekke andre. De skal lanseres i følgende pakker:

Gold Box-spillene (som du finner i Collection Two) får også et ekstra verktøy som du bruker til å starte spillene, og overføre lagrefiler fra spill til spill. Flere av dem er nemlig direkte oppfølgere, og der man kan bruke heltene fra tidligere spill i senere utgivelser, som gjerne har høyere «tak» på nivå og nye magiske formularer å lære seg.

I tillegg skriver SNEG at spillene får «utvidet DOSBox-støtte», og tilleggsverktøy som automatiserer kartlegging av miljøene og gjør det enklere å få tilgang til journalen, trylleformularer og så videre.

SNEG er et selskap startet av veteraner fra GOG, og alle disse spillene er også tilgjengelige der. Oleg Klappovskiy fra SNEG har følgende å si:

Even decades after their original release, the Gold Box games are seen by many as iconic Dungeons & Dragons digital experiences, and they practically defined computer RPGs. Now, I’m overjoyed that we get to fulfill our dream of bringing these RPG gems back to PC gamers on Steam while introducing them to a new audience!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.