Her er en gratisutvidelse for Slay the Spire

Downfall er en gratis modifikasjon for det populære spillet.

Slay the Spire er et absurd vanedannende roguelike-/samlekortspill, og da jeg ble hektet på det i 2019 måtte jeg til slutt tvinge meg selv til å legge det bort slik at jeg kunne få tid til å spille andre spill.

Slay the Spire-modifikasjonen Downfall.
Slay the Spire-modifikasjonen Downfall.

Jeg har faktisk klart å holde meg unna frem til nå, men fremover kan det bli vanskelig. Det har nemlig fått en gratis modifikasjon i form av Downfall – A Slay the Spire Fan Expansion, som byr på nye figurer, en ny kampanje og rikelig med nytt innhold for spillet.

Downfall er ikke helt ny, men har nå fått en «offisiell» Steam-lansering, og brukeranmeldelsene er svært positive. Det er altså ikke en ekspansjon laget i regi av spillets originale utviklere, men de har snakket om den, og beskriver den som en flott måte å oppleve spillet på en unik, ny måte. Selv jobber de med «flere hemmelige prosjekter.»

Om du ikke har peiling på hva Slay the Spire er for noe, skrev jeg litt om det i en artikkel om mine favoritter fra spillåret 2019.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.