Nå har vi en Discord-server

Snakkes vi der?

«Alle» har egne Discord-servere for tiden, og nå er det på tide vi følger etter. Riktignok var det ikke direkte planlagt; da jeg postet en bønn om skrivehjelp for et par uker siden fikk jeg flere tilbakemeldinger, og jeg tenkte at Discord kunne være en fin arena for kommunikasjon for de som ønsket å bidra.

Men nå som vi faktisk har et lite krypinn på Discord, er det jo like greit å åpne det opp for dere som leser nettstedet også. Så stikk gjerne innom – her er lenken du trenger!

Vi har noen tanker om hvordan ting kan settes opp, men akkurat nå er det bare en åpen kanal for alle, og en skjult kanal for oss som skriver artikler og slikt. Så får vi se hvordan det utvikler seg. Antakeligvis blir det vel kanaler for ulike diskusjonstemaer (retrospill, nye spill, pjatt … jeg vet ikke helt), men vi begynner enkelt og ser hva det blir behov for (og hva folk vil ha).

Velkommen skal du i alle fall være!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.