Labyrinth of the Demon King ser ikke trivelig ut

Dette er et førstepersons grøsserspill laget i PlayStation 1-stil.

En av trendene vi har sett i indie-verdenen i de senere årene er at mange har begynt å lage grøsserspill inspirert av både spillmekanismene og estetikken fra klassiske PlayStation-uhyggeligheter som Silent Hill og Resident Evil. Det kommende spillet Labyrinth of the Demon King fokuserer imidlertid mest på estetikken; her byttes fastsatte kameraer ut med førstepersons synsvinkel.

Men har det RTX-støtte?
Men har det RTX-støtte?

Labyrinten med det rare i

Spillet finner sted i en guffen labyrint full av svært ukoselige beboere, som du må bekjempe ved hjelp av nærkamp eller skytevåpen. Som seg hør og bør i et spill av denne typen er ressursene begrenset, så du må tenke deg om før du bruker ammunisjon. I tillegg loves vi rikelig med puslenøtter som må løses og hemmeligheter som må avdekkes.

Labyrinth of the Demon King utvikles av en kar som heter J. R. Hudepohl, og skal komme til PC og konsoll via Top Hat Studios. Samme utgiver har forøvrig annonsert at de vil gi ut den merkverdige «twin stick-thrilleren» The Lost and the Wicked på konsoll.

Her er en trailer fra Labyrinth of the Demon King:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.