Advance Wars 1+2 har fått lanseringsdato

Ble opprinnelig utsatt, antakeligvis på grunn av invasjonen av Ukraina.

Advance Wars-spillene er turbaserte taktikkspill som opprinnelig debuterte på Game Boy Advance i 2001 – skjønt de er faktisk en del av en serie som strekker seg helt tilbake til 1988 og NES-plattformen. Spillene byr på fargerik presentasjon og enkle kontroller, men også nok taktisk dybde til at de krever litt av de små grå.

Krig er moro, men ikke i virkeligheten.
Krig er moro, men ikke i virkeligheten.

Ett år forsinket

Tilbake i 2021 kunngjorde Nintendo at de jobbet med nyversjoner av de to første Advance Wars-spillene, denne gangen for Nintendo Switch. Spillene samles i én pakke, som har fått navnet Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp. Planen var å slippe pakken tidlig i 2022, men utgivelsen ble utsatt på grunn av «nylige hendelser i verden.»

Nintendo spesifiserte aldri hvilke hendelser de mente, men det var sannsynligvis Russlands invasjon av nabolandet Ukraina. Nintendo var nok redde for at folk skulle trekke paralleller mellom handlingen i spillet (der et land som heter Blue Moon invaderer nabolandet Orange Star) og virkelighetens krig.

For Re-Boot Camp har Nintendo uansett gjenskapt de to spillene fra bunnen av, så her blir det helt ny presentasjon med 3D-grafikk. Vi loves også lokal og nettbasert flerspiller, kartredigeringsverktøy (der kartene du lager kan deles med venner) og sikkert flere andre moderniseringer. Den nye lanseringsdatoen er 21. april. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.