Master of Magic har fått stor oppdatering

Det turbaserte strategispillet utvides med en ekstra fraksjon, fire nye ledere og mye mer.

Da jeg testet Slitherines nyversjon av nittitallsklassikeren Master of Magic fant jeg en kompetent imperiebygger som manglet litt av magien og villskapen jeg hadde håpet på, og som i tillegg hadde noen grensesnittbaserte utfordringer. Men heldigvis har ikke utgiveren gitt opp spillet, og nå har det fått en stor oppdatering.

Nye Master of Magic.
Nye Master of Magic.

Oppdateringen heter Through the Myrror, og de store nyhetene er fire nye ledere samt en ny fraksjon med grønne gobliner som blant annet rir på villsvin når de går i kamp. I tillegg har spillet fått en rekke mindre tillegg, slik som nye helter og helteegenskaper og nye karaktertrekk for ledere du lager selv (jeg tipper også at de nye lederne har noen av disse).

Noen tekniske nyheter er også inkludert, og jeg ser blant annet at spillet nå gir deg muligheten til å konstruere veier over flere ruter samtidig, noe jeg savnet. I tillegg har det blitt mulig å skreddersy knappekombinasjonene man kan bruke i tillegg til musekontrollene. Her er en liste over nyheter, og her finner du en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.