Metal Gear Solid Δ: Snake Eater er offisielt kunngjort

Nyversjon av Metal Gear Solid 3. Pluss: En samling med de tre første spillene i serien er også på vei.

God kveld i stua. Som du sikkert har fått med deg allerede, jobbes det med en nyversjon av snikeklassikeren Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Den ble kunngjort på gårsdagens PlayStation Showcase, og kommer i tillegg til PlayStation 5 også til Xbox Series S|X og PC (Steam).

Et av bakgrunnsbildene på den offisielle siden.
Et av bakgrunnsbildene på den offisielle siden.

Navnet, som kommer til å irritere meg hver gang jeg skal prøve å lage det, er Metal Gear Solid Δ: Snake Eater. I store bokstaver, riktignok, slik mange japanske utgivere liker å ha det. Δ er forøvrig den greske bokstaven Delta, som tilsvarer vår D. Nøyaktig hvorfor 3 har blitt byttet ut med Δ eller D vites ikke, men seriens tilhengere har sikkert rikelig med teorier eller svar.

Uansett, utviklerne forteller at de har som mål å lage en trofast gjenskapning av originalspillets handling og spilldesign, men med videreutviklede spillmekanismer og slående grafikk. Jeg tipper vel at traileren under ikke akkurat er representativ for detaljnivået i spillet.

For dere som eventuelt ikke kan fordra videreutviklede spillmekanismer eller slående grafikk, har Konami også annonsert Metal Gear Solid: Master Collection, en samling med de tre første spillene i serien – samt én eller flere overraskelser, skal vi tro det offisielle nettstedet. Denne samlingen slippes til høsten; når Delta-spillet kommer vet vi ikke.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.