Ødelegg alt i Abriss – build to destroy

Bygging, realistisk fysikk og store eksplosjoner. Slikt liker vi jo.

Vi fikk nylig en e-post fra den tyske utgiveren astragon Entertainment om at de har tatt over utgiverjobben for et spill som heter Abriss – build to destroy. Det er allerede ute i «early access», og egentlig er en sånn nyhet ganske lite interessant, men jommen så ikke selve spillet såpass spennende ut at jeg ser meg nødt til å lage en liten nyhetspost om det likevel.

Bygg for å ødelegge

Abriss er et hjernetrimspill der poenget er å rive diverse strukturer og andre mål, ved å bygge ulike typer mekanismer som kan gjøre jobben for deg. Når du har bygd ferdig får du se resultatet, og eventuelt gjøre justeringer for å sikre at raketthammeren eller hva det er du har bygd er enda litt mer effektiv. Kan du i tillegg kutte ned antall deler som trengs, er det positivt.

Selvsag styres det hele av omfattende fysikksimulering.

Spillet har en kampanje med forhåndsbygde brett, samt en sandkassemodus der du ifølge utviklerne kan prøve å steke GPU-en din ved å ploppe inn 1000 laserkanoner på én gang. Fotomodus tilbys også, og det er mulig å eksportere animerte GIF-filer.

Abriss skulle egentlig ha blitt ferdigutviklet i løpet av årets andre kvartal, som det bare er noen dager igjen av, men det har utviklerne nå gitt opp. Sannsynligvis har de også sikret resten av utviklingsbudsjettet nå som de har fått istand en avtale med astragon. De vil si mer om de videre planene i løpet av noen uker.

Her er en litt eldre trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.