Jordkloden er under invasjon igjen

Redd verden i UFO/XCOM-inspirerte Xenonauts 2, som tidliglanseres i sommer.

Vi setter stor pris på Firaxis’ XCOM-spill her i gården, men heldigvis finnes det mer enn én måte å lage spill inspirert av nittitallsklassikeren UFO: Enemy Unknown på. Originale Xenonauts hadde stor suksess med sin litt mer trofaste og detaljerte løsning, og nå slippes oppfølgeren i «early access». 18. juli er datoen som må noteres ned i kalenderen.

Ser ut som fyren i blå skjorte kommer til å ha en kjip dag.
Ser ut som fyren i blå skjorte kommer til å ha en kjip dag.

Forsvar jordkloden

Som før er Jorden under angrep fra verdensrommet. Det ekstra problemet denne gangen er at den kalde krigen aldri ble avsluttet, så det å koordinere et internasjonalt svar på trusselen kan være litt mer utfordrende enn i en ideell verden. Men det er i alle fall det du må gjøre, ved å konstruere et globalt nettverk av baser, trene opp og utstyre elitestyrker, og sende dem på oppdrag.

Kamp utføres i turbasert modus, på varierte, isometriske slagmarker der du både må forholde deg til romvesener og deres jordiske sympatisører. Men denne gangen må du også forsvare lufta, i en sanntidsmodus der du må sende jagerflyene dine etter de utenomjordiske farkostene.

Spillet kommer til PC, og lanseres på Steam, GOG og Epic Games Store. Her er en fersk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.