Hauger av skryt for Ghost Trick

Nyversjonen av DS-spillet har blitt svært positivt mottatt.

Ghost Trick: Phantom Detective ble lansert på Nintendo DS i 2010, og er et pusleeventyr som gir deg rollen som et spøkelse. Du husker ikke hvem du var eller hva som skjedde med deg, men er fast bestemt på å løse mysteriet om din egen død.

Spillet var hjertebarnet til Ace Attorney-skaper Shu Takumi, som startet å jobbe med det allerede i 2004, men på tross av at det fikk mye skryt ved lansering solgte det rimelig dårlig. Heldigvis ble det ikke helt glemt, og den 30. juni slapp utgiver Capcom en nyversjon for PC, Switch, Xbox og PlayStation.

Kanskje det spøker.
Kanskje det spøker.

Ghost Trick i ny drakt

Nyversjonen har fått ny og forbedret grafikk i HD-oppløsning, ny musikk (fullstendig synkronisert med det gamle lydsporet, så du kan bytte når som helst), samt et galleri med kunst og musikk fra spillet. Men selve spillet skal være det samme som før.

Nyversjonen ble som sagt lansert den 30. juni, og dermed har spillerne fått god tid til å si sin mening om spillet. På Steam er tilbakemeldingene tydelige; 98% av totalt 1252 brukeranmeldelser er positive. Så om man hadde brukt tierskalaen der, ville det sittet på en ganske solid 10/10.

Har du spilt Ghost Trick, i gammel eller ny form? Gi gjerne lyd fra deg i kommentarfeltet. Hvis du ikke har prøvd spillet er en demo tilgjengelig, så du kan teste den før du eventuelt kjøper. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.