Et nytt Contra-spill er på vei

Løp og skyt, som i gamle dager.

Contra – kjent som Gryzor og av og til Probotector her til lands – er et klassisk 2D-actionspill der du styrer en supersoldat rundt i skrollende 2D-miljøer sett fra siden, og må hoppe, sprette og skyte deg gjennom alle hindringene du møter der. Spillet la grunnlaget for en hel serie, som fikk sitt til nå siste innslag i 2018 med det ikke helt vellykkede Contra: Rogue Corps.

Ser Contra-aktig ut, ja.
Ser Contra-aktig ut, ja.

Nå prøver Konami seg igjen, denne gangen med et spill som ser ut til å ligge ganske tett opp til arkadeoriginalen fra åttitallet. Contra: Operation Galuga byr på fargerik og eksplosiv 2D-men-3D-action over åtte ulike brett, med gamle og nye våpen og et utvalg spillfigurer som alle har ulike egenskaper.

Utviklingen finner sted hos vanligvis så stødige Wayforward Technologies, og spillet skal slippes for PC, Switch, PlayStation og Xbox tidlig i 2014. Nettstedet finner du ved å følge denne hyperlenken, og her har du en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.