Shareware-klassikeren DemonStar er tilbake

Originalutvikleren har laget en helt ny utgave av spillet.

DemonStar ble opprinnelig lansert som «shareware»-spill i 1997, og er et vertikalskrollende skytespill ment som en åndelig oppfølger til Raptor: Call of the Shadows fra samme utvikler. Nå har originalskaperen Scott Host laget en helt ny versjon av DemonStar, og lansert den på Steam.

Gammelt spill i ny drakt.
Gammelt spill i ny drakt.

Her kan spillerne velge om de vil spille i en trofast utgave eller med ekstra forbedringer. Spillet har visuelle forbedringer, full kontrollerstøtte, et nytt lydspor laget av Pfeffermouse (originalmusikken fra Bobby Price er også inkludert) og fancy greier som at hvis du har en monitor som står vertikalt støttes dette.

Nyutgaven har fått en god mottakelse så langt, og hvis du er en tilhenger av Mountain Kings gamle «shareware»-spill kan du også glede det til Raptor: Call of the Shadow Remixed, som er på vei. Her er en teaser (Steam-siden har en ordentlig trailer):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.