Her er C&C-utviklernes nye strategispill

Petroglyph har sluppet 9-Bit Armies: A Bit Too Far i «early access».

Bransjeveteranene i Petroglyph Studios har vært opptatt med diverse prosjekter for andre utgivere en stund, men nå er de tilbake med en ny egenutgitt tittel. 9-Bit Armies: A Bit Too Far er en oppfølger til det populære 8-Bit Armies fra noen år tilbake, og er – helt som forventet, egentlig – et klassisk sanntidsstrategispill i Command & Conquer-stil.

Okay.
Okay.

Her må du bygge baser, produsere enheter og sende disse i kamp mot fienden, enten på egenhånd eller i samarbeid med andre. Det skrytes av beinharde datamotstandere, store («ginormous», for å bruke utviklernes eget ord) spillområder, mer fokus på sjøkamp enn før, støtte for modifikasjoner og lekker voxel-inspirert grafikk. Og ja, selvsagt er det Frank Klepacki som har laget musikken.

Spillet er sluppet i «early access», med to fraksjoner, én kampanje og rikelig flerspillermuligheter. I tillegg til justeringer basert på spillerfeedback sier utviklerne at fullversjonen skal få flere nettmuligheter og en ekstra kampanje. Hvor lenge spillet blir i «early access» avhenger av hva spillerne mener må forbedres, men planen er å slippe fullversjonen i løpet av våren.

Så langt har 9-Bit Armies en «very positive» brukerscore på Steam. Her er en kort trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.