Bli «speedrunner» med Nintendo World Championships: NES Edition

Spillet byr på over 150 utfordringer fra tretten NES-klassikere.

Noen ganger gjør faktisk Nintendo ganske kule ting, og nyannonserte Nintendo World Championships: NES Edition ser ut til å måtte kategoriseres som ganske kult. Her har de samlet over 150 individuelle utfordringer fra tretten individuelle NES-spill, der det er om å gjøre å løse utfordringen så raskt som mulig.

Rask på labben

Et eksempel er å se hvor raskt du kan fullføre det første nivået til Super Mario Bros, et annet er å se hvor kjapt du klarer å sluke din første fiende i Kirby’s Adventure. Før du starter utfordringen får du se en video som viser hva du skal gjøre.

Som i TrackMania lagres de beste forsøkene dine, og spilles tilbake ved siden av spillvinduet mens du spiller på nytt. Dermed kan du hele tiden se hvor godt du gjør det i forhold til tidligere bestetid. Selvsagt har spillet også nettbasert konkurranse, og det er også mulig for opp til åtte spillere å prøve seg på samme Switch.

Lanseringsdatoen er satt til 18. juli, og spillet kommer (selvsagt) kun til Switch. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.