Parasol Stars slippes på moderne konsoller

Det tredje spillet i Bubble Bobble-serien kommer snart tilbake.

Parasol Stars er det tredje spillet i Bubble Bobble-serien (det andre er Rainbow Islands, så serien var litt rar i de første årene). Det fikk aldri den samme statusen som sine to forgjengere, sannsynligvis fordi opphavsplattformen var PC Engine (Turbografx-16), men det har i det minste en rimelig høy stjerne i Amiga-miljøet siden denne plattformen fikk en veldig solid overføring.

You can not pet the duck.
You can not pet the duck.

vender den opprinnelige versjonen tilbake, for Switch, PlayStation 4/5 og Xbox. Lanseringen finner sted 11. juli, og spillet får hjelpefunksjoner som lagring underveis og muligheten til å spole tilbake når ting går galt.

Parasol Stars er et plattformspill der du må kjempe deg gjennom en serie frittstående nivåer, enten alene eller sammen med en venn. Poenget er, som i Bubble Bobble, å kverke alle de søte fiendene på skjermen. Dette gjøres ved hjelp av de magiske paraplyene (eller parasollene) til hovedpersonene. Disse kan også fungere som skjold.

Her er en trailer som viser spillet i aksjon:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.