Slåssespillet Night Slashers får snart nyutgave

Det blodige arkadespillet gjenskapes med modernisert grafikk. En demo er ute nå.

Night Slashers er et arkadespill som opprinnelig ble sluppet i 1994, av Data East. Det følger den klassiske, sideskrollende modellen der opp til tre spillere kjemper seg gjennom horder av fiender, som du kjenner fra blant annet Streets of Rage og Final Fight. Men det skiller seg litt fra resten, da fiendene er zombier og andre vandøde.

Nyversjonen.
Nyversjonen.

Nå får det en nyversjon, via Forever Entertainment. Her er grafikken oppjustert mange hakk, og spillet har ifølge utviklerne fått en rekke forbedringer med tanke på både kontrollsystem og slåssing. Dessuten er det nå mulig for opp til fire spillere å spille samtidig, og dermed har utviklerne også implementert nye figurer.

Nyversjonen slippes for konsoll og PC «snart», men allerede nå kan du teste en demoversjon på Steam. Her kan du se en trailer som fokuserer på Liu Feilin, som egentlig stammer fra Fighter’s History-serien men nå skal slåss mot zombier i Night Slashers: Remake:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.