Humble Games «restruktureres»

Mange ansatte skal være sagt opp, men utgiveren insisterer på at det ikke er snakk om nedleggelse.

Humble Games, den IGN-eide utgiveren som har stått bak flere spillsuksesser de siste årene – slik som Temtem og Slay the Spire – har tilsynelatende sagt opp omtrent alle sine ansatte. Det forteller de ansatte selv på Twitter/X, som uttaler at hele Humble Games er nedlagt og at deres tjenester er ledige på torget.

Imidlertid har utgiveren selv kommet med en uttalelse der de sier det ikke er snakk om noen nedleggelse, og at de i stedet restrukturerer virksomheten. De påstår videre at det som skjer ikke vil påvirke kommende spillutgivelser som Monaco 2, Wizard of Legend 2 og Never Alone 2.

De understreker også at restruktureringen ikke vil påvirke Humble Bundle. Humble Games vokste selv ut fra denne butikken, som fikk en pangstart ved hjelp av «betal hva du vil»-konseptet og veldedighetsdonasjoner for mange herrens år siden.

Dette er uansett enda et trist kapittel i nedleggelses-sagaen som herjer spillbransjen dette året, og det er bare å håpe at utviklerne som er uten jobb finner nytt arbeid snarest.

(https://x.com/Emilee3D/status/1815803781629505985)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.