Vinn Sword Coast Legends!

Sword Coast Legends-konkurranse

Da har vi lansert en ny konkurranse her på Spillhistorie.no. Det er det kommende Sword Coast Legends som er lagt inn i premiepotten, og alt du har å gjøre er å svare riktig på étt spørsmål. Selv om du ikke har peiling, og selv om du ikke klarer å google deg fram til svaret, så er det fortsatt over 33% sjanse for at du velger riktig! Man må også ta med i vurderingen at vi har få lesere, slik at sjansen for å vinne i denne konkurransen er betydelig større enn på andre norske spillsider. Så, hva venter du på? Sjekk ut konkurransen vår!

Svar riktig på spørsmålet under, og bli med i trekningen av det kommende D&D-rollespillet. For mange regnes spillet som den spirituelle oppfølgeren til klassikeren Neverwinter Nights. Sword Coast Legends introduserer også muligheten til å spille som Dungeon Master, slik at du kan styre eventyret for inntil fire andre spillere. Hvis du har likt spill som Baldur’s Gate, Neverwinter Nights, eller Pillars of Eternity, så er dette spillet for deg.

Vinneren får Steam-nøkkelen til spillet, og kan enten velge å aktivere den selv, eller rett og slett gi den bort dersom premien ikke faller i smak! Vi har også lagt til en trøstepremie, nemlig Worms: Revolution.

[ninja_form id=1]

Konkurransereglement

 1. For å bli med i konkurransen er det bare å skrive inn din e-post, ditt navn, og velge et svaralternativ. I tillegg må du svare på sikkerhetsspørsmålet. Det riktige svaret er 7.
 2. Du vil motta en bekreftelse på din påmelding via e-post i løpet av kort tid. Dersom du ikke mottar noe, sjekk søppelposten.
 3. Konkurransen er ikke åpen for bidragsytere (eller familiemedlemmer) i Spillhistorie.no.
 4. Det er kun tillatt med én deltakelse per person / ip-adresse.
  1. Hvis det oppdages at noen har sendt inn flere svar per person, vil alle deltakelsene knyttet til denne personen bli slettet.
  2. Hvis det oppdages like ip-adresser, vil vi gjøre en manuell vurdering på om hvorvidt det har medført brudd på konkruransereglene.
 5. Vi henter ikke inn e-postadresser eller noen annen form for persondata for noe annet formål enn å kunne kontakte vinneren.
 6. Vinneren kåres ved å bruke en tilfeldig nummergenerator fra Random.org, og vil bli publisert med navn på Spillhistorie.no, og eventuelle sosiale medier som vi benytter oss av.
 7. Vinneren vil motta premien, en Steam-nøkkel til spillet Sword Coast Legends, så fort vinneren er kåret, eller senest før lanseringsdato 29. september 2015.
  1. Vi fraskriver oss ansvar dersom eventuelle forsinkelser skulle oppstå.
  2. Eventuell forsinkelse gir ikke rett til erstatning.
  3. Vi tar ikke ansvar for eventuelle andre feil som ikke er nevnt her, som skulle oppstå i forbindelse med deltakelse i konkurransen.
 8. Konkurransen er åpen fra og med 07.09.2015 til og med 21.09.2015. Vinneren vil kåres kort tid etter. Påmeldinger utenfor dette tidsrommet vil ikke være med i trekningen.
 9. Ved å delta i konkurransen godtar du konkurransereglementet.

Tilleggsreglement (etter 16.09.2015)

 1. Vi har lagt til én trøstepremie, en Steam-nøkkel til spillet Worms: Revolution.
 2. Det trekkes en vinner blant alle gyldige deltakere (også de som deltok før trøstepremien ble annonsert), unntatt vinneren av hovedpremien.