Løs trafikkflokene i hjembyen din

Junxions byr på trafikale utfordringer, og lar deg også importere ekte kart.

Jeg er langt fra den eneste som stusser over valg tatt av de lokale veimyndighetene, og tenker at det sannsynligvis finnes litt glattere måter å gjøre ting på enn de «løsningene» de har valgt. I det kommende spillet Junxions ser det ut som jeg kan finne ut om jeg har rett, eller om jeg i likhet med mange andre forståsegpåere ikke aner hva jeg egentlig snakker om.

Denne løsningen er nok litt for komplisert for min del.
Denne løsningen er nok litt for komplisert for min del.

Dette spillet handler nemlig om å løse trafikale floker, og lar deg virkelig gå i dybden for å få det til. Her kan du detaljstyre så mye du ønsker, og om ikke utfordringene utviklerne har laget for deg er nok, kan du importere dem fra virkelighetens verden. Utviklerne skryter av at spillet kjører en avansert simulering av trafikk, som kjapt lar deg se resultatene av endringene dine.

Jeg la først merke til Junxions rundt Gamescom, og det ser ut som jeg ikke var alene om det. Nå har nemlig utviklerne signert med den strategifokuserte utgiveren Hooded Horse, som vil bringe spillet til markedet i løpet av 2025. Mer informasjon finner du på Steam. Her er deres annonseringstrailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.