Gammel vane …

Som alle blogger må vel også denne ha en introduksjon.

Jeg heter Joachim, og jobbet som skribent på Gamer.no fra 2002 til 2015 (jeg ble ansatt på fulltid i 2003). Der fikk jeg være med på å bygge opp det som kanskje er Norges beste spillnettsted i dag. Nå har jeg blitt overflyttet til søsternettstedet Teknofil, og selv om jeg savner Gamer.no trives jeg godt på min nye arbeidsplass.

Obligatorisk TUNGG-bilde.
Kommer jeg noensinne til å lage et tilbakeblikk på verdens dårligste spill? Kanskje. Ikke.

Det føles faktisk litt rart å kunne skrive om ting også folk jeg kjenner i det virkelige liv interesserer seg for. Rart og moro.

Men det er jo spill jeg egentlig brenner for. Jeg får skrive litt spillsaker på Teknofil, men det er et nettsted med en bred målgruppe og jeg kan selvsagt ikke nerde ut med et tilbakeblikk på et eller annet obskurt åttitallsspill ingen har hørt om, eller bable om et nisjespill kun jeg og to-tre lesere finner interessant.

Så hva med en blogg? Det internett trenger er jo flere blogger! På denne måten kan jeg få skrevet litt om spill i ny og ne, og hvem vet? Kanskje det dukker opp noen lesere etter hvert. Rarere ting har skjedd. Tror jeg.

Jeg har ikke noen klar idé om hvordan bloggen skal være, men forventer å skrive om det som opptar meg. Nye spill, gamle spill, store spill, små spill, og så videre. Dette er et rent sideprosjekt, og noe jeg gjør kun for moro. Jeg har ikke tenkt å tjene penger på det. Hvis det er reklame her, så er det noe WordPress putter inn for å dekke sine kostnader.

Om du liker det du finner her håper jeg i alle fall du putter bloggen min i bokmerkene dine og kommer tilbake senere.

Oppdatering: Nå er bloggen et fellesprosjekt – Spillhistorie.no

3 kommentarer om “Gammel vane …”

  1. Av en eller annen merkelig grunn så har jeg ikke fått med meg denne fantastiske bloggen. Etter å ha kost meg med mye bra her de siste ukene så fant jeg ut at alt må leses så jeg begynner her og leser meg fram til i dag. Gleder meg :) By the way, er vanligvis en lurker så det blir sikkert ikke så mange kommentarer fra meg, men vit at jeg kommer til å sjekke ut alt du poster. Som gammel retro gamer så er jeg sulteforet etter godt lesestoff, og det er ikke noen som leverer varene slik som du. Takk for en genial blogg! PS! Støtter OBriens Amiga kommentar ;)

    Svar
  2. Takk til dere begge for hyggelige kommentarer. :) Håper dere sprer ordet til alle bekjente som dere tror kan ha interesse av Spillhistorie!

    Jeg må forresten også poengtere at selv om dette startet som en personlig blogg, er jeg heldigvis ikke helt alene om å poste ting her nå for tiden. Håper at vi kan bli enda flere etter hvert! :)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.