Nye Star Trek og Star Wars-relanseringer

I forrige uke hadde jeg tenkt å legge ut en kjapp post om at flere klassiske Star Wars-spill hadde blitt lansert på Steam og GOG. Tiden strakk imidlertid ikke til, så det ble ikke noe av. Men nå som GOG plutselig har fått tre Star Trek-spill, passet det jo greit å ta begge nyhetene i ett.

Jeg trodde disse spillene hadde havnet i lisenshelvete, men åpenbart ikke.
Jeg trodde disse spillene hadde havnet i lisenshelvete, men åpenbart ikke.

GOGs Star Trek-spill er Star Trek: 25th Anniversary, Star Trek: Judgment Rites og Star Trek: Starfleet Academy. De to første er pek-og-klikk-eventyr, ikke helt ulike LucasArts-spillene, mens det siste er en slags kombinasjon av romsimulator og interaktiv film. Jeg har ikke spilt noen av disse selv, men hørt gode ting om dem.

Star Wars-spillene på GOG er Rebel Assault I & II (House of the Dead-aktige FMV-skytespill) og førstepersons skytespillene Jedi Knight I og II. I tillegg har samlerutgavene av de kritikerroste romsimulatorene X-Wing og Tie Fighter blitt lansert. På Steam finner vi hele X-Wing-serien – X-Wing, Tie Fighter, X-Wing vs. Tie Fighter og X-Wing Alliance. Også her er det snakk om samlerutgavene av X-Wing og Tie Fighter. Så da er det vel bare å sette ut på eventyr i rommet. Jeg kunne egentlig heller ønsket meg noen gode Battlestar: Galactica-spill, skal jeg være helt ærlig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.