Everquests nye retro-server åpnet

everquestI går ble den nyeste progresjonsserveren for Everquest åpnet.  Serveren har fått navnet Ragefire, etter en av de to store dragene i det originale spillet. Foreløpig er det snakk om en beta-test for å luke ut små feil og mangler. Spillet lanseres (nesten) slik det var i 1999: uten utvidelser, men med oppdatert grafikk og brukergrensesnitt. Spillerne må så spille gjennom spillet på vanlig måte, og låse opp utvidelsene gjennom å fullføre store raid og hendelser som var regnet som sluttspillet i de tidligere versjonene av spillet.

Ragefire
Dragen Ragefire under angrep (Bilde: Daybreak)

Det er gratis for alle å teste serveren under beta-perioden, som i første omgang varer fram til 20. mai. Etter dette må man ha betalt medlemsskap for å kunne fortsette å spille. De vanlige serverne for spillet krever for øvrig ikke betaling.

Hvis du får mersmak, men ikke ønsker å måtte ut med en fast månedsavgift på rundt hundrelappen, har du muligheten til å spille på en lignende tredjeparts server som nå er offisielt godkjent av utgiveren Daybreak.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.