Everquests nye retro-server åpnet

everquestI går ble den nyeste progresjonsserveren for Everquest åpnet.  Serveren har fått navnet Ragefire, etter en av de to store dragene i det originale spillet. Foreløpig er det snakk om en beta-test for å luke ut små feil og mangler. Spillet lanseres (nesten) slik det var i 1999: uten utvidelser, men med oppdatert grafikk og brukergrensesnitt. Spillerne må så spille gjennom spillet på vanlig måte, og låse opp utvidelsene gjennom å fullføre store raid og hendelser som var regnet som sluttspillet i de tidligere versjonene av spillet.

Ragefire
Dragen Ragefire under angrep (Bilde: Daybreak)

Det er gratis for alle å teste serveren under beta-perioden, som i første omgang varer fram til 20. mai. Etter dette må man ha betalt medlemsskap for å kunne fortsette å spille. De vanlige serverne for spillet krever for øvrig ikke betaling.

Hvis du får mersmak, men ikke ønsker å måtte ut med en fast månedsavgift på rundt hundrelappen, har du muligheten til å spille på en lignende tredjeparts server som nå er offisielt godkjent av utgiveren Daybreak.

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.