Nordic Games tilbake på GOG – med store rabatter

SpellforceI fjor høst ble hele katalogen til Nordic Games fjernet fra GOG, etter at de to partene ikke klarte å komme til en felles enighet om videre salg. I den forbindelse ble det avholdt et sluttsalg der samtlige spill ble solgt med opptil 80% rabatt, før de ble tatt ned for godt noen dager senere.

Silver
Silver er en av titlene du bør ta en nærmere titt på (Bilde: GOG)

Nå virker det som om det er full enighet om en ny avtale, ettersom GOG tidligere i dag annonserte at alle spillene fra Nordic Games nå er tilbake i butikken – for godt.

Det hele feires ved at nesten samtlige spill i samlingen selges med 75% rabatt fram til og med tirsdag morgen (norsk tid). Her kan man gjøre et kupp om man har lyst til å skaffe seg en DRM-fri utgave av spill som blant annet dynasti-/livssimulatoren The Guild, Spellforce-serien, det glemte – men svært gode – actionrollespillet Silver, eller det kritikerroste eventyrspillet The Book of Unwritten Tales.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.