Nordic Games tilbake på GOG – med store rabatter

SpellforceI fjor høst ble hele katalogen til Nordic Games fjernet fra GOG, etter at de to partene ikke klarte å komme til en felles enighet om videre salg. I den forbindelse ble det avholdt et sluttsalg der samtlige spill ble solgt med opptil 80% rabatt, før de ble tatt ned for godt noen dager senere.

Silver
Silver er en av titlene du bør ta en nærmere titt på (Bilde: GOG)

Nå virker det som om det er full enighet om en ny avtale, ettersom GOG tidligere i dag annonserte at alle spillene fra Nordic Games nå er tilbake i butikken – for godt.

Det hele feires ved at nesten samtlige spill i samlingen selges med 75% rabatt fram til og med tirsdag morgen (norsk tid). Her kan man gjøre et kupp om man har lyst til å skaffe seg en DRM-fri utgave av spill som blant annet dynasti-/livssimulatoren The Guild, Spellforce-serien, det glemte – men svært gode – actionrollespillet Silver, eller det kritikerroste eventyrspillet The Book of Unwritten Tales.

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.