Lotus-musikeren gir lyd fra seg igjen

horizonchaseFor et par uker siden hintet jeg om at det er mulig å spille PC-versjonen av arkaderaceren Lotus III direkte i nettlesere – og jeg la faktisk spillet inn i posten her på Spillhistorie.no. Der trakk blant annet også frem spillets musikk. Nå har det passende nok blitt klart at Barry Leitch, som lagde den svært minneverdige musikken til Lotus Turbo Challenge 2, jobber med musikk for et nytt bilspill. Det heter Horizon Chase, og en rask titt på skjermbildene viser hvor det har hentet inspirasjonen sin fra.

Det mangler bare en blondine i passasjersetet.
Det mangler bare en blondine i passasjersetet.

Sist uke skrev jeg om Power Drive 2000, et arkadebilspill som vekket minner om nettopp Lotus-spillene og andre gamle arkaderacere. Horizon Chase har en enda mer rendyrket retrospillstil, og det oser rett og slett Out Run av skjermbildet til høyre.

Horizon Chase kommer til flere plattformer, inkludert PC. Grensesnittet i bildet til høyre indikerer også en mobilversjon. Traileren (under) er litt intetsigende, men presentasjonen har de brasilianske utviklerne i alle fall orden på, og med musikk fra Barry Leitch har de automatisk sikret seg min interesse. Les videre for å høre spillets tittelmelodi.

 

Ikke dårlig. Det er visstnok en remix av tittelmelodien til et annet bilspill Barry Leitch lagde musikken til, nemlig Top Gear.

Du kan følge utviklingen på skapernes blogg. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.