Technobabylon er ute nå

Wadjet Eye Games er et spillstudio jeg har utrolig mye respekt for, og de har levert noen av de beste pek-og-klikk-eventyrene jeg har spilt. De beste spillene i Blackwell-serien kan stå med hevet rygg ved siden av det aller meste fra sjangerens gullalder på nittitallet. Nå har Wadjet Eye lansert sitt nyeste spill, et cyberpunk-eventyr ved navn Technobabylon som de har utviklet i samarbeid med et studio som heter Technocrat Games.

Stemningsfull grafikk.
Stemningsfull grafikk.

Nok en gang snakker vi om et pek-og-klikk-spill med store piksler og et grensesnitt av den gode, gamle skolen. Handlingen følger tre dødsdømte mennesker som snubler over en massiv konspirasjon, og anmeldelsene som har dukket opp til nå indikerer at spillets historie er velskrevet og full av overraskelser.

Jeg har ikke testet spillet selv (det føles nesten litt rart å ikke skulle anmelde det for Gamer, slik jeg har gjort med de fleste spillene Wadjet Eye Games har gitt ut til nå), men jeg har kjøpt det. Så når jeg får tid til å spille det vil jeg forhåpentligvis også få ut noen ord om det her. Spillet kan kjøpes på Steam og GOG. På Steam koster det en hundrelapp. Under kan du se traileren.

Noen av dere som har erfaringer med spillet?

En kommentar om “Technobabylon er ute nå”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.