Serpent in the Staglands lansert – med demo

Den lille indie-utvikleren Whalenought Studios har nylig lansert et rollespill i god, gammeldags 90-tallsstil. Spillet heter Serpent in the Staglands, og er tilgjengelig på GOG.com, Humble Store og Steam for en drøy hundrelapp (pluss noen vekslepenger).

Magitegning
Man kan kaste magi ved hjelp av musen

Utviklerne har også gitt ut – noe som vel regnes som en sjeldenhet i dagens spillsamfunn – en nedlastbar demo for deg som ikke vet om du vil bruke penger på det eller ei. Demoen inkluderer de første områdene av spillet, slik at du får opplevd både kamp og utforsking.

Spillet har et lagbasert sanntidskampsystem med mulighet for å pause underveis for å gi mer presise ordre til folkene dine. For yngre lesere kan det hele minne litt om systemet som er i Pillars of Eternity, selv om det kanskje er mer presist å sammenligne både grafikken og gameplayet med 90-tallsperlen Darklands. Serpent in the Staglands er da også kraftig inspirert av sistnevnte, samt ett av tidenes beste rollespill, Baldur’s Gate. Video følger under.

Joachim skrev for øvrig en liten sak om Serpent in the Staglands for et par måneder siden, og mente at konspetet virket spennende.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.