Nedtelling til Fallout 4?

Klokken 17:00 i dag, norsk tid, la Bethesda ut en nedteller på den offisielle Fallout-siden. Tidspunktet den teller ned mot er 3. juni (i morgen) klokken 16:00.

Fallout 3
Fallout 3 (bilde: Steam)

I det siste har det vært en del hint om annonseringen til det neste spillet i Fallout-serien, og endelig ser det ut til at vi skal få noen offisielle smakebiter. Siden spillet ser ut til å bli annonsert såpass sent på året, spørs det om spillet rekker en lansering dette året. Mer realistisk er det nok at spillet blir sluppet våren 2016, eller i verste fall høsten 2016.

Fallout-serien er rollespill satt i en post-apokalyptisk verden. De to første spillene kom mot slutten av nittitallet, og ble utgitt av Interplay. I senere år har Bethesda, bedre kjent for Elder Scrolls-serien, skaffet seg rettighetene til serien.

Tapt Metacritic-bonus

Fallout: New Vegas
Fallout: New Vegas (bilde: Steam)

Fallout 3 ble sluppet i 2008, før Obsidian Entertainment – med mange av de originale utviklerne i fra Black Isle Studios – fikk prøve seg på Fallout: New Vegas to år senere.

Sistnevnte er etter manges mening det beste av de to, men det ryktes at grunnet diverse krangler i etterkant – blant annet om tapt bonus på grunn av at spillet manglet 1 poeng på Metacritic – må fans av serien nok dessverre se langt etter Obsidian som utviklere på flere Fallout-spill.

Vi håper i alle fall på en annonsering av Fallout 4, og at det lanseres innen året er omme. Vi håper.

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.