Nedtelling til Fallout 4?

Klokken 17:00 i dag, norsk tid, la Bethesda ut en nedteller på den offisielle Fallout-siden. Tidspunktet den teller ned mot er 3. juni (i morgen) klokken 16:00.

Fallout 3
Fallout 3 (bilde: Steam)

I det siste har det vært en del hint om annonseringen til det neste spillet i Fallout-serien, og endelig ser det ut til at vi skal få noen offisielle smakebiter. Siden spillet ser ut til å bli annonsert såpass sent på året, spørs det om spillet rekker en lansering dette året. Mer realistisk er det nok at spillet blir sluppet våren 2016, eller i verste fall høsten 2016.

Fallout-serien er rollespill satt i en post-apokalyptisk verden. De to første spillene kom mot slutten av nittitallet, og ble utgitt av Interplay. I senere år har Bethesda, bedre kjent for Elder Scrolls-serien, skaffet seg rettighetene til serien.

Tapt Metacritic-bonus

Fallout: New Vegas
Fallout: New Vegas (bilde: Steam)

Fallout 3 ble sluppet i 2008, før Obsidian Entertainment – med mange av de originale utviklerne i fra Black Isle Studios – fikk prøve seg på Fallout: New Vegas to år senere.

Sistnevnte er etter manges mening det beste av de to, men det ryktes at grunnet diverse krangler i etterkant – blant annet om tapt bonus på grunn av at spillet manglet 1 poeng på Metacritic – må fans av serien nok dessverre se langt etter Obsidian som utviklere på flere Fallout-spill.

Vi håper i alle fall på en annonsering av Fallout 4, og at det lanseres innen året er omme. Vi håper.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.