Fallout 4 offisielt annonsert

Som vi skrev om i går, hadde Bethesda lagt ut en nedtelling på den offisielle nettsiden til Fallout-serien. Som vi alle forventet var dette en nedtelling til den offisielle annonseringen av Fallout 4.

fallout4
Ikke mange bilder fra spillet foreløpig – dette er fra den offisielle siden til spillet (bilde: Bethesda)

Ut i fra det vi kan se på de få bildene som har lekket til nå, virker det i alle fall som om Bethesda sikter seg inn mot et voksent publikum med spillet. Bilder som er lagt ut på bildetjenesten imgur.com, viser en provisorisk PEGI-godkjenning på 18 år.

Spillet vil også mest sannsynlig fortsette med en videreutviklet versjon av Gamebryo-motoren – eller Creation Engine som Bethesda omdøpte den i løpet av utviklingen til Skyrim. En reddit-bruker har nemlig analysert det første bildet, og trukket fram en del punkter som tyder på dette. Det vil uansett ikke overraske stort, da Bethesda har holdt fast ved denne motoren helt siden The Elder Scrolls III: Morrowind i 2002.

Fra lanseringstraileren
Fra lanseringstraileren

Et av de store spørsmålene rundt det neste Fallout-spillet har vært om det ville bli basert på østkysten eller vestkysten i USA. Det ser nå ut til å være avklart at det blir østkysten, etter at dette bildet dukket opp, der flere reddit-brukere har identifisert området som Boston.

Det er ellers lite detaljer om spillet, men vi kan nok forvente oss mer på pressekonferansen til Bethesda under E3. Den er for øvrig satt til klokken 04, norsk tid, natt til 15. juni. I mellomtiden venter vi i spenning!

fallout_preorder
Forhåndsbestilling er mulig

Lanseringsdato er ikke klar, noe som dessverre tyder på at vi neppe får spilt Fallout 4 dette året. En lansering våren eller høsten til neste år virker mer sannsynlig. Du kan imidlertid forhåndsbestille allerede nå, via Gamestop eller Gamezone.

Vi oppdaterer saken når vi har mer informasjon. Nedenfor  finner du for øvrig den offisielle traileren til spillet.

 

3 kommentarer om “Fallout 4 offisielt annonsert”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.