Tabletop Simulator er ute nå

Jeg må innrømme at jeg ved første øyekast syntes Tabletop Simulator så ut som et av de idiotiske «la oss ta et artig konsept, lage et ubrukelig kontrollsystem, og legge til en halvdårlig fysikkmotor»-spillene det finnes alt for mange av på Steam, men samtidig hører jeg gang på gang at det faktisk er ganske godt. Nå har det sluppet løs fra «early access», og har fått en fullverdig lansering.

Hm!Hm!
Hm!

Tabletop Simulator forsøker å simulere opplevelsen av å spille brettspill, kortspill og så videre. Om du spiller sjakk, for eksempel, må du løfte brikkene dine med musepekeren og flytte dem dit de skal, manuelt. Spillet kommer med femten innebygde spill, muligheten til å sette opp dine egne spill, og – siden det har vært i «early access» i en evighet – laste ned tusenvis av brukerskapte spill fra Steam Workshop.

Flerspiller er selvsagt en viktig del av pakka, og du kan spille både over nettet og lokalt. Opp til åtte spillere kan delta. Spillet har også en egen «game master» modus, og utviklerne mener det er ideelt for simulering penn-og-papir-rollespill ettersom det kommer med massevis av monstre og greier du kan bygge opp unike spillmiljøer av. Under finner du en kjapp videopresentasjon.

Med lanseringsrabatt koster spillet 112 kroner på Steam (140 uten), og man kan også kjøpe det i en 4-pack. Det har også fått en DLC-pakke ved lansering, i form av et kortspill som heter Superfight.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.