Henrettelser for hele familien i Anna’s Quest

Da jeg først så Anna’s Quest synes jeg det så litt barnslig ut. Men etter å ha tittet på noen trailere og lest litt om det, virker det mer interessant, og langt mer voksent enn førsteinntrykket ville ha det til. Det er et pek-og-klikk-eventyr med sjarmerende, håndtegnet grafikk og skilter blant annet med «lett vandalisme» og «henrettelser for hele familien».

Ikke så barnslig likevel, altså.
Ikke så barnslig likevel, altså.

Spillet følger Anna (overraskende nok), ei jente som havner i trøbbel mens hun forsøker på å befri sin snakkende teddybjørn. Hun har visstnok den hendige egenskapen at hun kan kommunisere med de døde, noe som visstnok kommer godt med i eventyret som følger.

Anna’s Quest er et samarbeidsprosjekt mellom tyske Daedalic Entertainment og den australske forfatteren Dane Krams. Det er ute nå, på Steam og GOG. Trykker du «les mer» belønnes du av en trailer.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.