King’s Bounty + Darklands = Legends of Eisenwald?

Legends of Eisenwald beskrives som et eventyrspill med taktiske slag, samt elementer fra rolle- og strategispill. I praksis ser det ut til å bety at spillet minner mye om herlige King’s Bounty: The Legend, men uten de litt vimsete fantasielementene. Spillet foregår i en tyskinspirert middelalderverden, helt uten alver og drager, men ikke uten magiske elementer.

Taktisk kamp. Det liker vi alltid.
Taktisk kamp. Det liker vi alltid.

Som i King’s Bounty leder du en liten hær rundt på et stort kart, der du kan snakke med folk, gjøre oppdrag og så videre. Kamp utspiller seg på separate kart, og er turbasert. Kampsystemet virker hakket mer avansert enn det vi finner i King’s Bounty, og du får for eksempel mulighet til å utstyre hver individuelle soldat i hæren din med ulike våpen og så videre.

I tillegg skrytes det av en ikke-lineær historie der valgene dine spiller en viktig rolle, massevis av ulike typer våpen og rustninger, samt oppgraderingsmuligheter. Det virker som om det er en hel mannsalder siden folkefinansieringskampanjen til Legends of Eisenwald, men nå er spillet ferdig. Det kan kjøpes på Steam, og traileren finner du under.

 

En kommentar om “King’s Bounty + Darklands = Legends of Eisenwald?”

  1. Så mange spill, så liten tid…..Synes dette virker veldig inspirert av Disciples, og de to første var jo veldig bra, så håper dette spillet kan vekke noen gamle minner derfra. Støttet Kickstarteren, så har vel fått det på Humble et sted.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.