The Settlers-inspirert strategi med søte vikinger

Skaperne av Cultures-serien er tilbake med nok et søtt, The Settlers-inspirert strategispill. Det heter Valhalla Hills, og gir deg i oppgave å lede en gruppe vikinger til suksess i en mytologisk-inspirert verden. Målet er å bygge deg vei opp på toppen av et mektig fjell, der en magisk portal leder til Valhall (det er en jo liten mulighet for at de mener Valhalla i Kristiansand, men jeg tror jeg går for det mytologiske stedet og oversetter til Valhall).

Jeg er ikke noen kjempefan av den supersøte presentasjonen, men spillet kan jo bli kult.
Jeg er ikke noen kjempefan av den supersøte presentasjonen, men spillet kan jo bli kult.

Utviklerne forteller at du må sørge for at vikingene dine har de ressursene de trenger for å overleve i et stadig mer ugjestmildt klima, og at du ikke kontrollerer figurene dine direkte, men gir generelle kommandoer som du må håpe at de følger. Når de ikke har drukket seg fulle på mjød. Sånn sett virker spillet å minne litt om fjorårssuksessen Banished.

Vi loves også datagenererte miljøer, dag/natt-syklus, et velbalansert økonomisystem og stor variasjon. Spillet bruker Unreal Engine 4, så det visuelle bør være på plass. Spillet skal etter planen lanseres i «early access» i siste del av august. Som er skremmende nærme.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.