GOG har relansert tre spennende Ubisoft-spill

GOG har sikret seg tre Ubisoft-spill som egentlig alle hadde blitt fortjent å bli lansert der langt tidligere – men bedre sent enn aldri, ikke sant? Spillene er Anno 1602, Albion og Archimedean Dynasty, og du bør i alle fall ha hørt om to av dem. Les videre for beskrivelser og bilder.

Anno 1602 er det første spillet i Anno-serien, og er altså et isometrisk bybygger-/strategispill der du må bygge opp kolonier på en serie øyer. Det fungerer litt som en kombinasjon av The Settlers og SimCity, og er en svært vanedannende affære. Spørsmålet er selvsagt hvor godt det holder seg i forhold til sine mange oppfølgere, men jeg husker i alle fall at jeg likte det veldig da jeg først prøvde det.

Anno 1602.
Anno 1602.

Albion er et rollespill som kombinerer isometrisk utforsking av en stor verden med grottekravling i 3D. Spillet foregår på en fjern planet, og har elementer av både science fiction og fantasy. Det er et virkelig stort spill, og den eksotiske settingen er fortsatt ganske unik for sjangeren.

Albion.
Albion.

Archimedean Dynasty – og jeg la først nå merke til at alle de nye Ubisoft-spillene begynner på A – er et futuristisk ubåtspill. Det er litt nyere enn de andre spillene, og har teksturert 3D-grafikk som jeg husker jeg synes var ganske imponerende da det først kom ut. Det fungerer egentlig litt som et typisk Wing Commander-spill, bare at det foregår under havet og ikke i verdensrommet.

Archimedean Dynasty.
Archimedean Dynasty.

Ingen av disse spillene har vært lovlig tilgjengelig på nettet før.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.