Det lekre eventyrspillet Stasis har fått lanseringsdato

Det isometriske pek-og-klikk-eventyret Stasis ser veldig spennende ut, og nå har utvikleren annonsert lanseringsdatoen. Spillet vil bli tilgjengelig på Steam og GOG mandag 31. august. Info og fersk video under.

Her er et bilde også.
Her er et bilde også.

Stasis foregår ombord på et tilsynelatende forlatt romskip, der du våkner opp etter å ha vært i kryosøvn. Det tar ikke lang tid før du oppdager at grusomme ting har hendt, og nå må du finne ut hva som har skjedd, og hvordan du kan komme deg bort fra skipet i live.

Spillet benytter seg som nevnt av isometrisk synsvinkel, noe som gjør det ganske unikt i sjangeren. Ellers loves vi mye av de samme elementene som vi kjenner fra før – vi må overkomme utfordringene ved å finne og kombinere gjenstander, bruke ulike datasystemer og finne svaret på nøtter og gåter.

Stasis er hovedsakelig utviklet av to brødre fra Sør-Afrika. Her er den ferske traileren:

2 kommentarer om “Det lekre eventyrspillet Stasis har fått lanseringsdato”

  1. Gleder meg, gleder meg, gleder meg! Blir spennende å se om det kan konkurrere med Technobabylon. I så fall et meget bra år for science fiction-eventyrspill.

    Svar
  2. Endelig! Jeg som var så flink og holdt meg unna demoen i vente på hele godsaken.

    (Jeg var ikke like flink når det gjelder Underrail, men det var en så tidlig alpha at det gjør så lite når den kommer i høst.)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.