Divinity: Original Sin får oppfølger

Divinity: Original Sin var kanskje fjorårets beste rollespill, og en glimrende kombinasjon av klassiske og nye ideer. Spillet ble svært godt mottatt både av spillere og pressen, og ble også en salgsuksess for belgiske Larian. At de jobbet med mer Divinity var vel ingen i tvil om, og nå har de annonsert oppfølgeren.

De sier for øyeblikket veldig lite om det nye spillet, men Larian-sjef Swen Vincke forklarer at det er deres største og mest ambisiøse prosjekt til nå, og sier at det «enten vil senke oss, eller bli husket som vårt beste spill noensinne».

Skal vi spekulere, og gjette at de fire figurene betyr samarbeidsflerspiller for fire denne gangen?
Skal vi spekulere, og gjette at de fire figurene betyr samarbeidsflerspiller for fire denne gangen?

Han forteller også at mye av grunnlaget for oppfølgeren har blitt lagt under utviklingen av den forbedrede utgaven av Divinity: Original Sin, og at dette tillater utviklerne å konsenterere seg om gameplay.

Vi vil få mye mer informasjon om Divinity: Original Sin 2 den 26. august. Da starter nemlig en folkefinansieringskampanje for spillet. Du kan lese Swen Vinckes tanker om å vende tilbake til Kickstarter på bloggen hans.

3 kommentarer om “Divinity: Original Sin får oppfølger”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.