The 13th Doll er snart ferdig med folkefinansieringen

The 13th Doll er en åndelig oppfølger til CD-ROM-klassikeren The 7th Guest, som har gjort det svært godt på folkefinansieringsnettstedet Kickstarter. Faktisk – og dette skjønner jeg egentlig ikke helt – har dette tilhengerskapte prosjektet gjort det bedre enn den offisielle oppfølgeren klarte for en stund siden.

Det er viktig å påpeke at The 13th Doll ikke er et helt uoffisielt prosjekt. Det har fått støtte fra skaperne og rettighetsinnehaverne, men jeg tror ikke de vil bidra under utviklingen. Skuespilleren som spilte den onde leketøysmakeren Henry Stauf ser imidlertid ut til å være lysten på å gjenta rollen sin.

I likhet med de gamle spillene skal The 13th Doll by på en kombinasjon av skrekk, utforsking og puslenøtter. Denne gangen er det tre forskjellige steder som må utforskes – et mystisk asyl, en forlatt leketøysfabrikk og, selvsagt, herregården til Henry Stauf. Det ser ut som vi får navigere oss fritt i miljøene denne gangen, i stedet for å følge fastsatte ruter.

Om alt går etter planen, slik det aldri gjør i spillindustrien, vil The 13th Doll lanseres i januar. Det er fortsatt tid til å bidra på Kickstarter, selv om utviklerne har nådd sitt opprinnelige mål allerede. Her kan du høre hva utviklerne har å si om prosjektet:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.