New Vegas-modifikasjonen Project Brazil 2.0 nærmer seg

Project Brazil, en gigantisk modifikasjon som totalrenoverer Fallout: New Vegas, har vært under utvikling  siden 2011. I mai 2013 ble den foreløpig siste oppdateringen av den første delen lansert som en beta-versjon. Siden da har det vært stille. Fram til nå. Nå forbereder nemlig utviklerne seg på å lansere den neste delen, før Fallout 4 slippes senere denne høsten.

project brazil sylvia
Du får nok ikke møte denne dama… enda.
(Bilde: Project Brazil)

De siste ukene har det nemlig begynt å ta seg opp på den offisielle Facebook-siden til modifikasjonen, der de stadig hyppigere legger ut nye bilder. Målet er å lansere betaversjonen rundt månedsskiftet oktober / november. Denne vil, grunnet tidspress, mangle fire oppdrag som er tiltenkt å være med i den ferdige versjonen. Disse vil bli lagt til i RC1-utgaven som følger beta-fasen en gang etter mars 2016, og da får man endelig møte Sylvia Semi, den kvinnelige krigsherren til the Viper Raiders.

Vipers var tidligere en stor Raider-gruppering, som slåss mot Brotherhood of Steel rundt hundre år før hendelsene i Project Brazil tar plass. Man møter for øvrig noen Viper Raiders i New Vegas, men der er de nesten utryddet, og egentlig bare en helt ordinær utfordring på veien.

Modifikasjonen er en slags forløper til hovedhistorien i Fallout: New Vegas. Historien tar plass i 2260, mange år før budbringeren våkner i New Vegas, og handler om en adoptert beboer fra Vault 18 som drar ut på en reise mot et skjult kompleks i Los Angeles’ ruiner. Underveis kommer man over kampene mellom Survivalist Army, New California Republic, og Supermutantene, som former politikken og hendelsene som gjorde at NCR invaderte Mojave-ørkenen.

Project Brazil har for øvrig ingenting med hverken Brasil eller Sør-Amerika å gjøre. Det ble bare tilfeldigvis slik etter at utvikleren så Terry Gilliams film «Brazil» da utviklingen startet. Meningen var at det bare skulle være en midlertidig arbeidstittel, men i etterkant ble det foretatt en avstemning der det var overveldende flertall for å beholde navnet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.