Pillars of Eternity-DLC ute nå

Den etterlengtede utvidelsen til Pillars of Eternity, The White March, er nå tilgjengelig. Prismessig ligger pakken på et nokså fornuftig nivå, i alle fall på Steam der de skal ha snaue 100 kroner for herligheten. Det vil si: for del én. Utvidelsen lanseres nemlig i to deler – den siste i kommer senere denne vinteren.

pillars of eternity
Nye mystiske og spennende områder

Prisen på GOG er merkelig nok mye høyere, der skal de i skrivende stund ha 135 kroner for samme produkt – altså 35% stivere pris. Det er nok den høye dollaren som gjør utslaget her, men likevel – for en gangs skyld vinner norske kunder på lokalisering.

Hvis man ønsker å forhåndsbestille den siste delen allerede nå, kan man også spare noen slanter. Igjen er Steam billigere med sine 170 kroner mot GOGs 217 kroner for en pakke som inneholder både første og andre del.

I The White March loves vi blant annet et høyere maksnivå på karakterene, samt flere trylleformularer, egenskaper og talenter for alle 11 klassene. Det blir også nye miljøer å utforske, nye kompanjonger og nytt utstyr – også i form av kraftfulle artefakter som kan samle sine egne erfaringspoeng og øke i nivå. I tillegg blir det selvsagt nye historier og oppdrag.

pillars of eternity
Mon tro hva som foregår her…

Det loves også smartere kunstig intelligens, muligheten for å programmere hvordan kompanjongene dine skal oppføre seg i kamp, samt at det nå også blir mulig å omspesialisere kompanjongene dine, i tilfelle du føler at du har gjort noen feilvalg underveis.

Her følger lanseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.