Total War: Arena klart for beta

Creative Assemblys første forsøk i MOBA-sjangeren, Total War: Arena, er nå straks klar for neste fase i utviklingen. Datoen for lukket beta er satt til 24. september, og samtidig vil det komme en stor oppdatering til spillet. Spillet får en helt ny fraksjon – Barbarene. Med dem kommer det en mengde endringer og nytt innhold. Fra og med forrige oppdatering vil heller ikke aktive kontoer bli nullstilt, meningen er nemlig at du skal beholde progresjonen din videre.

Spillet blander også inn elementer fra sanntidsstrategi, og vil være gratis å spille – men med mulighet for mikrotransaksjoner for dem som liker slikt. Det var den gratis lunsjen da…

Gratis, om du venter

Total War: Arena - oversikt
Oversiktskartet i spillet.

Det finnes flere måter å melde seg på beta-versjonen dersom du ønsker å bidra i utviklingen. Du kan enten registrere deg på utviklerens hjemmeside, kjøpe koder fra diverse sjapper som selger spillnøkler (husk at spillet egentlig er gratis!), eller for eksempel kjøpe denne ukens Humble Bundle for minimum én dollar. Da får du i tillegg en hel haug med spill fra samme utvikler, blant annet Medieval II: Total War Collection og Shogun: Total War Collection.

Betaler du mer enn snittet – foreløpig drøye ni dollar – får du dessuten enda mer godsaker – blant annet rabattkupong på Total War: Attila, samt 10 dollar verdt med spillpenger for Total War: Arena. For 15 dollar får du nesten hele samlingen til Creative Assembly, inkludert Total War: Rome II med masse nedlastbart innhold.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.