Her er vinnerne av konkurransen!

Da har vi trukket vinnerne av konkurransen. Klikk deg inn for å se riktig svar, og om du vant! Vi vil kontakte vinnerne i løpet av kvelden. Her er litt statistikk: 18 deltakere hadde riktig svar, og totalt 20% av deltakerne var kvinner. Vi kan også røpe at vinneren av Sword Coast Legends vært en annen person dersom det hadde vært svart riktig.

I de siste ukene har vi altså hatt en konkurranse her på Spillhistorie.no, der vi skulle fram til hvem som utviklet Neverwinter Nights fra 2002. Premien var den spirituelle oppfølgeren Sword Coast Legends, og senere la vi også til Worms: Revolution i potten.

Det var altså Bioware vi skulle fram til i spørsmålet vårt. Bethesda hadde ikke noe med det å gjøre, selv om de utviklet et annet supert rollespill samme år, nemlig The Elder Scrolls III: Morrowind. Naughty Dog er nok mest kjent for Uncharted-serien og The Last of Us.

Vinnere og premier

Vi presenterer her vinnerne av konkurransen.

  • 1. premien Sword Coast Legends går til André Hustoft.
  • 2. premien Worms: Revolution går til Mia Helen.

Vinnerne vil bli kontaktet på oppgitt epostadresse i løpet av kvelden, og nøklene vil bli utdelt kort tid etter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.